Diensten

Wie ben je, wat kan je, wat wil je?

Wij gaan samen ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. En hoe je vervolgens de arbeidsmarkt gaat veroveren. Ik heb op basis van jarenlange ervaring als loopbaancoach én als recruiter een aantal trajecten samengesteld die zullen resulteren in jouw nieuwe droombaan.

Loopbaan-coaching

Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan, maar weet je niet waar je echt gelukkig van wordt? Ik help je nieuwe inzichten te krijgen.

Verover die baan

Wil je naast de beste kandidaat ook de beste sollicitant zijn? Ik help je om een onvergetelijke indruk te maken bij die leuke werkgever.

Outplacement traject

Moet je afscheid nemen van je werkgever en weet je niet waar je beginnen moet? Ik beantwoord je vragen en begeleid je naar die nieuwe baan.

Trainingen en workshops

Wil je voor jouw organisatie in groepsverband een (maatwerk) workshop of training organiseren? Mijn professionele collega’s en ik staan voor je klaar.

Recruiter Anneke

Wil je de beste werknemers voor jouw bedrijf? Ik neem de werving en voorselectie uit handen en regel in korte tijd de perfecte match.

"Iets ‘willen’ zorgt voor de vonk om aan de gang te gaan; iets ‘kiezen van binnenuit’ zorgt voor de brandstof om het resultaat te realiseren."

- Daniel Ofman, auteur "Bezieling en Kwaliteit in Organisaties"