Trainingen en workshops

Trainingen en workshops

Waar ik o.a. veel energie van krijg, is het geven van trainingen aan groepen. En wat het extra leuk maakt, is dat ik die trainingen samen geef met collega coaches die ik bewonder om hun vaardigheden en waardeer om hun persoonlijkheid.

Zo geef ik samen met Andrea Noordink trainingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en de zoektocht naar meer geluk in het werk. Het zijn trainingen en workshops waar naast een stuk theorie, vooral veel (inter)actie plaatsvindt.


Deze workshops en trainingen bieden de gelegenheid met afstand naar jezelf te kijken. Hierdoor krijg je inzichten, vergroot je je zelfbewustzijn en ontstaat er ruimte voor verandering. Doordat de focus ligt op ontwikkelpotentieel en vooral ook op waar je goed in bent, voel je je sterk om die verandering in te zetten.

Andrea en ik hebben beiden onze loopbaan een positieve draai gegeven nadat onze werksituatie en interesses veranderden. Als zelfstandig loopbaancoach en trainer is het onze passie om mensen te helpen plezier en passie te vinden in hun huidige of nieuwe functie.
Daarnaast geef ik samen met Sabine Egberts trainingen en workshops op het gebied van het veroveren van jouw droombaan. Voorbeelden zijn:

  • Jouw unieke personal branding (pitch en netwerken)
  • Positieve profilering via LinkedIn
  • Jouw onvergetelijke CV en Motivatie
  • Voer een indrukwekkend sollicitatiegesprek
Na deze workshops heb je een goed beeld van jezelf en ben je in staat om kort en krachtig te vertellen wie je bent, wat je kunt, wat je zoekt en welk probleem jij oplost voor een werkgever.
Sabine en ik hebben jaren samengewerkt als recruiter en hebben hierdoor veel kennis over het gedrag en verwachtingen van werkgeverskant op het gebied van werving en selectie.

De trainingen en workshops worden in-company of in kleiner verband voor kleine (particuliere) groepen gegeven.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van trainingen, workshops of coaching, neem dan vrijblijvend contact met mij op.