Dreamteam

Anneke Seegers | Loopbaancoach

Anneke kan dankzij haar team doen wat zij het liefste doet: als loopbaancoach mensen helpen gelukkig te zijn in hun werk en in hun leven. Zij gaat dus iedere dag fluitend naar haar werk en helpt anderen dit ook te bereiken. Zij zorgt ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen bij haar. De coachruimte is sfeervol ingericht..... en er is altijd wat lekkers bij de koffie en/of thee. Ook zorgt zij met haar persoonlijkheid altijd voor een positieve sfeer. Wil je meer weten over Anneke? Klik dan hier.

Harm Otten | Financieel Adviseur

Harm is de financiële man bij Loopbaancoach Anneke. Hij maakt berekeningen, overzichten en doet de belastingaangiftes. Als partner van Anneke zorgt hij voor de nodige feedback en support en brengt humor in de kantoortuin. Harm past naadloos binnen de bedrijfscultuur. Naast zijn vriendelijkheid, enthousiasme en toewijding, is hij resultaat- en klantgericht en altijd positief. In zijn vrije tijd is hij altijd bezig met projectjes in en om het huis. Hij is gek op de natuur en houdt van het maken van lange wandelingen. Zijn standaardbestelling bij een kop koffie is appeltaart met slagroom.

Elise Nassar | Designer

Elise is de designer van de huisstijl en website van Loopbaancoach Anneke. Het logo, de website, foto's en visitekaartjes zijn door haar met veel plezier verzorgd. Daarnaast heeft ze een adviserende rol op het gebied van visuele uitingen op social media. Als freelance designer helpt ze startende ondernemers aan een unieke uitstraling die past bij hun doelgroep. Daarnaast is ze liefhebber van kroelen met haar kat Mythos, houdt ze van actieve vakanties, bezoekt ze graag festivals en is ze regelmatig als vrijwilliger te vinden in het asiel.

Bacchus & Plato | Kantoorkatten

Bacchus en Plato zijn twee broertjes die 85% van de dag slapen. Dit doen ze bij voorkeur in de kantoorstoelen, maar op het toetsenbord scoort ook hoog. De overige 15% brengen ze bij voorkeur etend en drinkend door. Als er een cappuccino wordt klaargemaakt, staan ze al klaar voor hun traditionele likje melk. Zij dragen hun steentje bij aan de bedrijfscultuur; ze zijn toegankelijk, betrouwbaar, enthousiast en vriendelijk . Aan de kernwaarde ‘luisteren’ wordt nog hard gewerkt.