Resultaten

Om een beter beeld te schetsen van wat ik voor je kan betekenen, zijn een aantal personen zo vriendelijk geweest om een korte review over Loopbaancoach Anneke te schrijven:

Ik heb Anneke leren kennen als een zeer gedreven, sympathieke en vrolijke Loopbaancoach, en ik heb genoten van onze stimulerende gesprekken van het afgelopen half jaar. Anneke heeft kennis van zaken, is flexibel in de aanpak van het adviestraject, kan onbevooroordeeld luisteren, geeft waar nodig goede, opbouwende adviezen en is enorm enthousiasmerend. Ik ging altijd met een energiek, blij en goed gevoel naar huis na onze gesprekken, met reuze zin om van alles aan te pakken. Ik beveel haar van harte aan. 

Erica van Leeuwen

“Met Anneke heb ik twee dagdelen gewerkt aan, met name, het verbeteren van mijn CV en mijn LinkedIn profiel. Behalve dat het heel prettig werken is met Anneke, is ze ook heel doelgericht. De resultaten lieten niet snel op zich wachten. Het aantal views van mijn LinkedIn-profiel ging snel de lucht in en uiteindelijk ook binnen enkele weken een nieuwe opdracht gevonden. Als freelancer verdien je de investering zo snel terug.”

Eric de Jonge

Anneke heeft kennis van zaken, is flexibel in de aanpak van het adviestraject,
kan onbevooroordeeld luisteren, geeft waar nodig goede, opbouwende
adviezen en is enorm enthousiasmerend.

Erica van Leeuwen

Ik beveel Anneke van harte aan om je te helpen je loopbaanvraag scherp te krijgen. Dat Anneke ervoor zorgt dat ook de moeilijkere onderwerpen in een prettige, ontspannen en positieve sfeer aan de orde komen draagt daar zeker aan bij.

Ronald van Putten

Ik heb zeer prettig met Anneke samengewerkt. Ze is resultaatgericht waarbij ze een hoog kwaliteitsniveau hanteert. Haar positiviteit en toegankelijkheid zijn als heel prettig ervaren, zeker gezien de korte tijdsspanne en de beperkte middelen.

Iris Koebrugge

Meteen voelde ik mij op mijn gemak bij Anneke. Zij wist bij mij heel goed aandacht te besteden aan de juiste onderwerpen die voor mij een belemmering vormde om verandering aan te gaan. Niet altijd gemakkelijk, maar ik ben echt uitgedaagd en dat had ik nodig. Anneke is prettig, lief en erg aandachtig in haar benadering. Ik vond de gesprekken met haar heel fijn en treffend. Waar ik ook heel positief over ben is haar maatwerk. Anneke zet niet een standaard aantal opdrachten in, maar stemt deze af op de persoon en behoefte. Zij is een echte professional, altijd aan het ontwikkelen en komt op mij over als iemand die haar vak heel leuk vindt en serieus neemt. Ik zou Anneke zeker aanraden voor een traject, hulp of advies!

Linda Schoe

Ik heb Anneke leren kennen als een zeer ervaren coach met humor op de juiste momenten, een echt mens-mens. Door de gesprekken die ik had met Anneke heb ik veel geleerd over mezelf. Ook al dacht ik dat ik mezelf al enorm goed kende. Door middel van verschillende tools en de begeleiding van Anneke hierin ben ik mezelf keihard tegen gekomen. Hiermee zijn wij aan de slag gegaan en dit heeft tot het resultaat mogen leiden dat ik meer dan ooit met de volste vertrouwen naar de toekomst kijk. Met een lach en een traan heb ik het traject met Anneke als zeer positief ervaren.

Tineke Vellekoop-van Oudenallen

Per traject zijn verschillende resultaten te behalen. Benieuwd naar alle resultaten op een rijtje? Deze zijn hieronder te vinden. Bij interesse in een traject op maat, kan je onderaan deze pagina vrijblijvend informatie opvragen.

Je hebt inzicht in je kwaliteiten en je uitdagingen

Een indruk- wekkend CV die bovenop de stapel komt
Je hebt afscheid genomen van je vorige baan en bent klaar voor de arbeidsmarkt
Je weet wie je bent, wat je kan en wat je wilt

Een onvergetelijke pitch / ‘one minute of fame’

Overzicht concrete geschikte beroepen met trend arbeidsmarkt
Helderheid over realistische loopbaan- mogelijkheden
Een volledig LinkedIn profiel op All Star niveau

Een half jaar beschikking over vacaturebank met relevante beroepen
Zelfstandig sturing kunnen geven aan je loopbaan

Een onderscheidende sollicitatiebrief

Je vindt die nieuwe baan die bij je past
Je bruist van energie en hebt focus

Zelfvertrouwen voor het sollicitatie- gesprek