Over Anneke

Anderen faciliteren gelukkig en/of succesvol te zijn, is wat mij drijft in mijn ondernemerschap. Dit doe ik door als loopbaancoach mensen inzicht te laten krijgen in wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen.

Het is mijn visie dat mensen gelukkig in hun werk zijn als ze doen waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. Samen met jou ga ik graag op zoek hiernaar.

Het faciliteren / helpen van mensen loopt als een rode draad door mijn carrière. Als receptioniste, directiesecretaresse, hoofd klantenservice, recruiter en loopbaanadviseur heeft altijd de klant centraal gestaan. Ik heb voldoening als ik een bijdrage kan leveren aan het succes of geluk van de ander.

Min of meer per toeval ben ik loopbaanadviseur geworden. In 2014 werd bekend dat de kans groot was dat de organisatie waar ik werkte, zou gaan inkrimpen als gevolg van een grote reorganisatie. Op dat moment was ik ruim 10 jaar recruiter en de kans was dus groot dat mijn functie zou verdwijnen. Geïnspireerd door mijn leidinggevende, ben ik in mei 2014 gestart met de Opleiding Professioneel Loopbaanadviseur bij VistaNova, school voor loopbaan & leiderschap. Na een jaar studeren en het ontvangen van mijn diploma, is dit bekroond met het StiR keurmerk, wat fungeert als een uniek, onafhankelijk bewijs van kwaliteit. Hierna heb ik veel collega’s kunnen begeleiden bij het veroveren van een andere baan.

Mezelf heb ik begeleid naar het zelfstandig ondernemerschap als Loopbaancoach en heb persoonlijk ervaren dat het noodgedwongen afscheid nemen van je baan uiteindelijk een KANS kan zijn op een nieuwe stap in je carrière die je veel voldoening en energie oplevert.

Redenen om voor mij te kiezen:

  • Ik ben oprecht geïnteresseerd en luister goed naar je
  • Ik ben vriendelijk en toegankelijk
  • Ik ben open, enthousiast en positief gestemd
  • Ik ga uit van mogelijkheden en niet van problemen
  • Ik ben gericht op resultaat en kwaliteit
  • Ik ben toegewijd en professioneel
  • En als de situatie het toelaat, lach ik graag!
Als ik niet coach, dan geniet ik van mijn katten, maak ik een wandeling door de natuur, drink ik een glaasje wijn, kijk ik naar sport, zoek ik een plaatsje in de zon (in de Kuip), sleep ik me naar de sportschool, probeer ik nieuwe recepten uit in de keuken, relax ik in de sauna of ben ik op vakantie.

Jaren ervaring
21
Klanttevredenheid %
100
Kantoorkatten
2
Schaterlachjes
483
Benieuwd naar het dreamteam achter Loopbaancoach Anneke?